—Pngtree—abstract background with green blur_1305959_edited.jpg

Save The Date

Söndagen den 12:e December 2021

Jag fyller 40år!

Alltså vart tog tiden vägen? Det är helt galet vad fort det går! Fyrtio år, kan man säga att man är vuxen på riktigt då? Jag är så tacksam för varenda dag jag får förmånen att leva och må bra och jag hade inte velat vara en dag yngre! 

 

Detta är värt att fira och det tänker jag göra så det sjunger om det! 

Åh du är bjuden!

Pga situationen med pandemi och allt har jag har valt att ta hänsyn till förväntade restriktioner bland annat genom att på lördagen planera fest med vännerna och sen fira med Er dagen efter. Denna dag kommer innehålla en massa skoj för barn i alla åldrar och det kommer inte bjudas på någon alkohol utan fokus ligger på att vi alla ska ha en trevlig dag tillsammans. Däremot kommer det finnas godsaker, i mängder för hallå det är ju ändå jag som fyller och är det något jag älskar så är det sötsaker! 

Banner (2).png
Vill du fira med mig?

Ja, jag vet att det är lång tid kvar men jag har en hel del planer som måste planeras och bokas i god tid. Livet har inte bjudit på så mycket skoj de sista två åren så nu är vi alla väl värda en dag att minnas. Så om du vill komma och fira denna dag med mig, boka in den 12:e December, leta fram finkläderna och tagga familjen! 

Lämna OSA

Tack för ditt svar! Ha gärna lite koll på denna sida för löpande info.