"Can you see your

Dream Wedding

in your imagination? 

My Mission

is to make that happen!"

När Ni bestämt Er för att ha ett riktigt unikt bröllop ja då är det dags att börja, men hur ska man veta vad man ska börja med och vad är viktigast? På nätet finns det en uppsjö utav olika planeringsscheman, helt fritt att ladda hem, men kanske känner Ni att detta inte alls matchar Er och den vision Ni har. Det är lätt hänt att man stirrar sig blind på hur alla andra gör och att man under resans gång tappar bort sin egen vision. Det krävs en väldigt klar målbild av vad man vill uppnå när man planerar sitt bröllop. Det är en stor händelse och oftast ägnar man sig åt planeringen under en väldigt lång tid. Därför är det viktigt att man redan från början är överens om vad man vilken atmosfär man vill skapa men även tråkigare saker som budget och vem som ska göra vad.

De flesta inom bröllopsbranschen har färdiga paket, oftast ett litet uppstarts-paket, ett för bröllopsdagen och ett mer omfattande där man ger sin bröllopsplanerare det övergripande ansvaret. Jag har valt att gå en annan väg. Eftersom jag arbetar enbart med unika bröllop vilket gör mitt arbete väldigt varierande är det för mig omöjligt att sätta färdiga paket, nedan ser Ni några olika punkter där jag kan vara till hjälp.

Koncept

Saknar Ni helt idéer på hur ett unikt bröllop skulle kunna se ut? Jag hjälper Er ta fram ett koncept där vi helt utgår från vilken atmosfär och känsla Ni vill förmedla. Jag hjälper Er ta fram och förstärka just det Ni vill att gästerna ska minnas. Kanske har Ni en grundtanke men saknar idéer på hur det ska gå att genomföra, tillsammans bollar vi idéer och tankar tills Ni känner att vi har hittat rätt. 

Planeringshjälp

Här handlar det ​om att få hjälp med själva planeringen, kanske vill Ni ha någon som överblickar och att man inför varje delmoment får ´uppgifter´ som ska utföras, kanske vill Ni överlämna vissa av uppgifterna och bara koncentrera Er på de delar som Ni brinner för. Här är det väldigt flexibelt och det är helt upp till Er individuellt brudpar att välja hur liten eller stor del Ni vill ha hjälp med. 

Leverantörer

För att skapa det perfekta bröllopet krävs att man hittar rätt person för vardera del. Det är en djungel utav olika leverantörer där ute och som brudpar kan det kännas som en omöjlighet att veta vem som är mest lämpad. Jag har jobbat med flera olika leverantörer och jag har hunnit hitta mina favoriter och jag arbetar ständigt med att förbättra mitt nätverk av samarbetspartners. Jag kan även hjälpa Er att gå på leverantörsmöten och se över de avtal som Ni skriver med Era utvalda bröllopspartners.

 

Budget

Denna punkt anser många är det allra tråkigaste och tyvärr är detta även den punkt som många blivande brudpar är oense om. När man planerar en så stor händelse är det inte ovant att båda parter tycker olika, viktigast är att man kan hitta en balansgång där båda parterna känner sig nöjda. I min roll kan jag hjälpa till att medla, hitta en bra balans men även komma med nya förslag som kanske faller sig mer inom den budget man hade tänkt sig. Det är oerhört lätt att man fastnar i en tro om att allt med bröllop är väldigt kostsamt men det behöver inte alls vara dyrt. Visst kan det kan bli dyrt men man kan även hålla nere kostnaderna på ett flertal sätt. 

Dekor

Jag hjälper Er ta fram en övergripande plan på dekor som matchar Er vision. Önskas hjälp att ta fram en genomgående design och att iordningställa vigsel och/eller festlokal så kan Ni kombinera coachning med bröllops-design och precis som med denna tjänst väljer Ni själva vilka delar Ni önskar hjälp med.   - Läs mer här - 

Bröllopsdagen

För att Ni ska kunna slappna av och njuta till fullo av Er bröllopsdag ligger denna tjänst mig som närmast. Jag kommer vara med Er under hela Er dag för att se till så att allt flyter på enligt planerna. Jag finns där för Era leverantörer, Era gäster och framför allt för att se till så att Ni får allt det Ni drömt om. Denna del är det som gör att Ni kan vara gäster på Er egen dag och släppa allt ansvar och bara njuta.