40-ÅrsFest

Lördagen den 11:e December 2021

sparkle divider (1).png
sparkle divider (1).png
Strip.png

Nu är det inte långt kvar!

Jag ser verkligen fram emot att få fira denna kväll med dig och några andra! Pga. pandemin har jag valt att vara extra försiktig och därför har jag valt ut endast ett visst antal gäster och just DU är en av dessa.

Mina mål när jag har planerat har varit att det ska finnas ett överflöd av god mat, dryck och musik man blir glad av! Det kommer bjudas på en möjlighet att svänga sina lurviga och jag har även planerat för lite bus, vad tänker jag dock inte avslöja nu! Men denna kväll blir en underbar blandning av allt jag älskar!

Praktisk info!

Vad kan Ni förvänta Er av kvällen? Sittande trerätters middag, fylleslag där folk ligger och spyr under borden eller en stel och tråkig nykterhetssammankomst? Nä inget av dem om jag får välja och det får jag ju faktiskt eftersom det är jag som fyller år! 

Det kommer finnas mat och tilltugg men vi kommer inte ha en sittande middag eller ett spikat schema när maten serveras! Det kommer stå framdukat mer eller mindre under hela kvällen för tanken är att man ska kunna mingla runt och ta sig en matbit när man känner för det.

 

Festen kommer äga rum i Motstugan i Åkers Styckebruk och 19:00 sätter vi igång! Det finns relativt gott om parkering för Er som kommer med bil och för Er som önskar taxi hem ordnar vi detta. Jag har satt ett maxantal på 40 gäster och lokalen är godkänd för mer än 100 gäster så vi kommer inte behöva sitta på varandra. 

sparkle divider (1).png

Viktigt angående Dryck

Då jag tyvärr hade oturen att bli ordentligt sjuk väldigt nära inpå så har min budget tyvärr tagit en del stryk. Därför har jag varit tvungen att prioritera och planera om. Eftersom drycken är den största utgiften att ligga ute med har jag valt att göra på ett annat sätt än ursprungsplanen. 

Istället för att köpa hem en massa dryck utan att egentligen ha en aning om vad Ni dricker så får var och en ta med egen dryck. Vi kommer ha en barbuffé så om man är öppen för att låta andra smaka av ens medhavda dryck och att man själv får smaka av andra så ställer man sin dryck där. Vill man inte alls dela med sig och heller inte smaka av andra så namn-märker man sin dryck och vi kommer ha en speciell plats för just dessa. 

Detta var inte vad jag egentligen ville men efter att ha pratat med några gäster så har jag förstått att detta ändå är okej, så jag hoppas att Ni är okej med detta. 

 

sparkle divider (1).png

Vad ska man ha på sig?

Många frågar mig om det är någon speciell dresscode och det enda jag kan säga att det är fest så är det FEST! Jag har redan hämtat hem min klänning och den har allt och lite till! 

Den är 

To Much of Everything

,  precis som mig!

Vill du komma en festblåsa med paljetter från topp till tå, gör det! Vill du komma i jeans och en skjorta, gör det! Klä dig hur du vill så länge du känner att det får dig i feststämning! Jag har dock ett litet krav, se till att Ni kan röra Er utan att känna Er som stoppade korvar! För vi ska då inte sitta still hela kvällen så mycket kan jag säga redan nu. . . . . 

Önskelista

Åh sen var det den där detaljen vad man önskar sig. Efter en hel del funderande fram och tillbaka har jag till slut kommit på tre saker som jag länge velat ha men inte själv haft möjlighet att unna mig, eller jo möjligheter har väl funnits men kanske har jag helt enkelt gått och blivit snål på äldre dar. . . . . . 

 

Jag har lagt ansvaret att ta hand om eventuella presenter hos min kära make så om Ni önskar vara med på en insamling till något av nedstående kontakta honom på messenger! Klicka på respektive bild för mer info. 
 

1_edited.jpg

Resa till Pripyat

Gruppresa med guide

2.jpeg

Marshall Woburn 2

Högtalare

Namnlös design_edited.jpg

Caroline Svedbom

Pomona Necklace

Sparklers
Nu är det nedräkning!