40-ÅrsFest

Lördagen den 11:e December 2021

Strip.png

Nu blir det äntligen Fest

Jag blev så himla glad när just du tackade JA till min inbjudan och jag ser verkligen fram emot att få fira denna kväll med dig och andra! Pga. pandemin har jag valt att vara extra försiktig och därför känns det så himla roligt att jag med dagens restriktioner kommer kunna genomföra denna fest enligt planerna. Denna kväll blir en underbar blandning av allt jag älskar!

Mina mål när jag har planerat har varit att det ska finnas ett överflöd av god mat, dryck och musik man blir glad av! Det kommer bjudas på en möjlighet att svänga sina lurviga och jag har även planerat för lite bus, vad avslöjar jag inte men håll i hatten säger jag bara. . . .

sparkle divider (1).png

Mat & Dryck

Vad kan Ni förvänta Er av kvällen? Sittande trerätters middag, fylleslag där folk ligger och spyr under borden eller en stel och tråkig nykterhetssammankomst? Nä inget av dem om jag får välja och det får jag ju faktiskt eftersom det är jag som fyller år! 

Det kommer finnas mat och en massa tilltugg men vi kommer inte ha en sittande middag eller ett spikat schema när maten serveras! Det kommer stå framdukat mer eller mindre under hela kvällen för tanken är att man ska kunna mingla runt och ta sig en matbit när man känner för det helt enkelt. Dryck kommer att finnas och man kommer kunna köpa ett häfte med valfritt antal drinkbiljetter på plats. I och med att du tackat ja kommer du få 3 drinkbiljetter som du kan skriva ut för självklart vill jag ändå bjuda på ´öl och vin till maten´ för lite traditionell är jag nog ändå. 

Däremot undrar jag lite hur jag ska kunna beräkna vad jag ska köpa hem! Då vi själva inte dricker så mycket vore det kanon om du kunde fylla i nedan vad du helst dricker när du är på partaj! På så sätt kan jag köpa hem rätt mängd av rätt dryck. 

Tack snälla för Din hjälp

sparkle divider (1).png

Praktisk information

Vi kommer hålla till i Motstugan i Åkers Styckebruk, där det även kommer finnas möjlighet att sova kvar för långväga gäster. Kontakta mig personligen så om Ni önskar ett av de två dubbelrum som ännu är lediga. (Kostnad för övernattning står Ni själva för.) För Er som bor nära men som ändå önskar att kunna festa loss kommer jag ha förbokade taxibilar redo så om detta är av intresse gör Er anmälan nedan så ser vi till att Ni kommer hem tryggt och säkert. Fördelen när vi förbokar är att dom kan samköra och på så sätt kan vi få ner kostnaden så att det inte behöver kosta mycket mer än ett par hundra för Er att komma hem om Ni bor inom kommunen. 

Tack! Jag återkommer med mer info

sparkle divider (1).png
sparkle divider (1).png

Vad ska man ha på sig?

Många frågar mig om det är någon speciell dresscode och det enda jag kan säga att det är fest så är det FEST! Jag hämtade hem min klänning häromveckan och den har allt och lite till! 

Den är 

To Much of Everything

,  precis som mig!

Det finns ingen gräns när det är fest, inte om jag får bestämma! Vill du komma en festblåsa med paljetter från topp till tå, gör det! Vill du komma i jeans och en skjorta, gör det! Klä dig hur du vill så länge du känner att det får dig i feststämning! Jag har dock ett litet krav, i alla fall till Er tjejer: Se till att Ni kan hasa upp kjolarna tillräckligt för att kunna sätta Er gränsle tex över en stol, eller karln om Ni föredrar det! För vi ska då inte sitta still hela kvällen så mycket kan jag säga redan nu. . . . . 

Önskelista

Åh sen var det den där detaljen vad man önskar sig. Ja Ni detta var nog det svåraste att komma fram till, men efter en hel del funderande fram och tillbaka har jag till slut kommit på tre saker som jag länge velat ha men inte själv haft möjlighet att unna mig, eller jo möjligheter har väl funnits men kanske har jag helt enkelt gått och blivit snål på äldre dar. . . . . . 

 

Inget av det jag önskar mig är direkt billigt så jag förväntar mig inte att få något av en enda person och jag förväntar mig absolut inte att få allt! Jag har lagt ansvaret att ta hand om eventuella presenter hos min kära make så om Ni önskar vara med på en insamling till något av nedstående kontakta honom på messenger! Klicka på respektive bild för mer info. 
 

Resa till Pripyat

Gruppresa med guide

Marshall Woburn 2

Högtalare

Caroline Svedbom

Pomona Necklace

Sparklers
Nu är det nedräkning!