Gladness & Henrik

Det var en mulen dag i Maj, en dag då förväntan och längtan fyllde luften, en kärlek så stark att molnen sakta skingrade sig och efter vigseln tittade solen fram. Det var en rörande vigsel följt av ett avslappnat och härligt tårtmingel uppe på höjden bredvid kyrkan med en fantastisk utsikt. En utsökt middag avnjöts på Värdshuset Gripen, med efterföljande dans och mingel. 

Vårt VinterBröllop

Den 15:e Januari 2011 gifte vi oss i Alvastra klosterruin strax utanför Ödeshög. Det var en underbar vinterdag då snön låg djup och tung på marken. Lagom till vigsel föll stora snöflingor från himlen och allt var som hämtat ur sagan om det magiska Narnia!

Peters 40-årsfest

När en av våra bästa vänner skulle fira sin 40-årsdag vände han sig till mig angående hjälp att ordna allt. Vi fixade iordning ett gammalt uthus och pyntade med det vi kunde uppbringa. Det blev en superhärlig kväll med god mat och mysig stämning i goda vänners sällskap. 

Bröllops MakeUp

Madeleine önskade en romantisk bohemisk look med mycket inslag av aprikost och naturliga läppar. Hennes fantastiska ögonbryn lyfte hela hennes look och den markerade aprikosa skuggan framhävde hennes otroligt vackra ögon. De båda tärnorna som till vardags använder väldigt sparsamt med makeup önskade båda två en fräsch och naturlig look men ändå något extra. Vi satsade på en mild sotning och mycket glow tillsammans med mjuka feminina läppar!