Save The Date

Lördagen den 11:e December 2021

Strip.png

Jag fyller 40år!

Alltså vart tog tiden vägen? Det är helt galet vad fort det går! Men som tur är lider jag inte av någon som helst ångest över att bli gammal, så nu ska vi se till att fira detta med råge!

 

Det bästa är att DU är en av de vänner som jag vill ha med mig när jag lämnar 30-årsåldern bakom mig! 

Nu behöver vi en Fest

De senaste två åren har inte direkt bjudit på så många tillfällen att fira. Mycket har blivit inställt och vi har mest bara längtat efter att allt ska bli som vanligt igen. Nu är vi alla värda något lite extra skoj och vad kan passa bättre än en kväll med goda vänner, god mat och en massa roliga påhitt? Folk frågar mig om jag är galen som redan planerar min fest men hallå, är jag bröllopsplanerare eller inte? Å vadå länge? Jag satte mitt tema redan 2018....

 

Detta blir inte bara en fest där tanken är att man ska supa sig full och att ingen minns något dagen efter.  Jag bestämde mig tidigt för att ha en fest där fokus ligger på att alla ni gäster ska få en helt galet oförglömlig kväll! Du kan ju tänka dig hur mycket jag hunnit brainstormat idéer, funderat och vela fram och tillbaka under snart tre års tid och nu börjar allt äntligen falla på plats. 

sparkle divider (1).png
Vill du fira med mig?

Boka då in den 11:e December, ta fram festblåsan och ordna någon som passar barnen! Jobbar du helg, se då till att ta ledigt, jag lovar att det kommer vara värt det! Å du, det är fritt fram att ta med en vän! 

Lämna OSA

Tack för din anmälan! Mer info kommer....

Sparklers
Jag Ser så mycket fram emot att få fira denna kväll med dig och alla andra!