Bröllopsplanering, Bröllopsplanerare, Bröllopsstylist, Bröllopskoordinator, Bröllopscoach Therese Willén, Unika bröllop

För mig är det oerhört viktigt att alla får vara sitt eget unika jag!

Därför hjälper jag Er att skapa ett 

Unikt Bröllop 

utifrån vilka Ni två är!

Vem är jag?

Ja vem är jag? Jag är en helt vanlig trebarns-mamma som precis passerat den magiska gränsen på 40 år. Jag älskar att leva det enkla livet, behövs inte mycket för att jag ska känna att en dag är helt magisk! Vårsolen som värmer mot husväggen, rådjuren som betar på åkern bakom huset eller en gosig katt som ligger och kurrar på magen.  Jag har alltid älskat glitter och glamour men med åren har fritidskläderna och jeansen blivit mina bästa vänner, jag menar det är ju bara slänga på ett par skyhöga klackar så lyfter det vilken outfit som helst. Nåväl inte ihop med fritidsbyxorna då kanske....


Tanken på att göra just unika bröllop blev en självklarhet då jag som barn hade jag ett par tuffa år i skolan. Jag passade inte in i tjejgänget och redan då föredrog att hänga med grabbarna, bygga kojor och utforska ödehus. Det var något som gjorde att jag framstod som annorlunda och jag kom aldrig in i tjejgänget. Vilket jag då tyckte var väldigt jobbigt, kanske var det mig det var fel på?

I vuxen ålder har detta lett till att jag värdesätter mina och andras olikheter. Jag vill absolut inte vara som alla andra, jag vill vara mitt alldeles egna jag och jag vill lyfta det hos andra. Varför ska vi alltid försöka passa in och göra det som alla andra gör? Vad är det som säger att detta är just det som gör oss lyckliga?