• Therese Willén

Välkommen till min nya blogg!


Drömmer du om ett unikt bröllop?

Ja då har du kommit rätt! Therese heter jag och det är jag som är hjärnan, hjärtat och allt i allon bakom denna businessen! Vem är jag då? Ja det var en bra fråga, så mycket har hänt de senaste fem åren i mitt liv att jag nu måste fundera, vem är jag? Hm..... Jag skulle beskriva mig som en överpretantiös människa som alltid vill ha total kontroll på allt, som har haft enormt svårt att lita på att saker blir ordentligt gjort därför har jag alltid helst gjort allt själv. I många år har min make jobbat borta och jag har därför fått dra det tunga lasset hemma så ja jag är van att lösa det allra mesta på egen hand. Som du förstår så är det inte alltid en bra kombo med att vara överdrivet perfektionist... Men som jag skrev, livet har genomgått rätt stora förändringar och med det även jag! Idag njuter jag av det enkla livet har att ge, jag har lärt mig slappna av mer och lita på att saker och ting faktiskt löser sig även om jag inte har stenkoll på precis allt! Jag har lärt mig lita på att andra gör det dom ska och det är en enorm förmåga och något som bidragit till att både jag och min business nått till helt andra nivåer än tidigare!

Idag kan jag njuta fullt ut av att vara här och nu och därför även kunna fokusera på en sak i taget!


Varför en blogg?

Jag har alltid galet många idéer, tips och tankar som svävar runt i mitt huvud! Om du följer mig på instagram så vet du att jag har svårt att vara tyst både i tal och text, men där måste man ju försöka hålla allt så kort och ibland saknar jag att helt få sväva ut och verkligen dela med mig av allt! Därför kände jag att det nu var dags att skaffa sig en liten blogg för att kunna nå ut och verkligen kunna dela med mig av allt som jag upptäcker i denna nya värld!

Vad kan du förvänta dig?

Här kommer du finna allt från budgettips, idéer på DIY och stylinginspiration, blandat med tankar gällande planeringen. Lägg sen till en hel del coachning, både om saker som kan upplevas jobbigt inför bröllopet men per automatik kommer man lätt in på livet i allmänhet. Livet är inte alltid lätt, och många gånger häpnas brudpar över hur bröllopsplaneringen drar igång olika känslotillstånd. Detta är något som är lite bortglömt och någon man helst inte pratar om, bröllop har ju ett rosaskimrande filter över sig, här kommer jag skriva helt ohämmat om ALLT, oavsett vad folk tycker och tänker! Jag kommer heller aldrig skriva något som handlar om måsten, mer än att det inte finns några! Jag hoppas du finner denna blogg givande, inspirerande och hjälpsam! Har du några tankar, funderingar eller bara känner för att chatta lite, tveka inte att skriva några rader så svarar jag så snart jag kan. Kram på dig och tack för att just du är här!Therese Willén
67 visningar1 kommentar