Yourself.

Then it´s time for us to create some magic!"

to be a reflection of 

"If you want your

WeddingDay

Under denna tjänst hittar Ni alla delar som har med bröllopets ´utseende´ att göra, det kan vara allt från hur inbjudan kan se ut till hur man designar ett helhetsintryck för att ta fram just den atmosfär och känsla man vill framhäva. Det är en vanlig missuppfattning att man när man anlitar en stylist inte själv får bestämma hur bröllopet kommer se ut och att det är oerhört dyrt. Vissa delar inom dekor är fruktansvärt kostsamt, det är jag väl medveten om och det är just därför jag älskar att arbeta med styling, för när man har en vision och inte har varken lust eller råd att köpa allt nytt, ja det är då min kreativa hjärna arbetar som allra bäst. Så om Ni känner att något av ovanstående stämmer in på Er men att Ni ändå vill gå all in, tveka inte att höra av Er!

Design

När Ni bestämt Er för ett unikt bröllop, då är det dags att börja se helheten, att man har en genomtänkt röd tråd. Detta gör att bröllopet får en känsla av att allt hänger ihop och genom små detaljer så skapar man redan innan bröllopsdagen en känsla inför bröllopet. När vi skapar Er bröllopsdesign så tar vi fram en väldigt specifik visionboard med bilder och ord som Ni och Era leverantörer tillsammans arbetar emot. 

Inköp

Det tar ​tid att hitta och köpa in den dekor man väljer att köpa färdigt, långt ifrån alla tycker att det är kul att springa i butiker eller sitta online och leta efter just det man söker till priser som faller inom budgeten. Om Ni vill lägga tiden på annat så hjälper jag Er med detta så att Ni får mer tid till det som just Ni tycker om. 

Skapande

Väldigt ofta är det svårt att finna just det man söker och då får man skapa det själv, detta är väldigt vanligt har jag märkt just då jag arbetar mycket med att tänka ´outside the box´. Jag har skapat dekor av sådant som inte kostat många kronor men som istället krävt lite tid och energi. Det finns även gånger då det jag sökt finns men till väldigt höga kostnader. Är Ni ett kreativt par som älskar att pyssla och skapa kanske Ni inte behöver denna del, kanske inte och då är det skönt att ha någon att anlita istället för att behöva köpa allt.  

SetUp

En väldigt vanlig miss som tyvärr de allra flesta brudpar gör är att de missbedömer tiden för att iordningställa lokalen och alltför många gånger har jag varit med om brudföljen som sent inpå småtimmarna kämpar med att dekorera tex. middagslokalen. Det tar tid att skapa en specifik atmosfär och känsla och visst kan det vara trevligt att pyssla med det tillsammans med nära och kära kvällen innan bröllopet men det är en oerhörd lättnad att ha en erfaren hand med på ett hörn. Vill Ni slippa helt, ja då löser vi det så att Ni får en helt ledig kväll då Ni bara kan koppla av.