The Wild Wild West

Jag hade ett mål och det var att göra en fotografering som visar hur viktigt det är att våga göra sin egen grej och visa upp vilka man är, varför vara som alla andra när varje kärlekshistoria är helt unik, likväl som Ni. Samtidigt som vi ville markera allas rätt att vara exakt den man är menad att vara. En av mina modeller uttryckte det så fint, läs hennes ord nedan.

"Vad innebär det att vara feminin och maskulin enligt våran sociala norm? Vi bär alla BÅDE den gudomligt maskulina och den gudomligt feminina energin inom oss oavsett om du är man eller kvinna. Hur den energin vill ta sig uttryck i det yttre är upp till dig, låt inte normen begränsa dig! Låt ingen annan än ditt eget hjärta bestämma för dig vad som är maskulint eller feminint."  

För att se medverkade leverantörer läs nedan galleriet! 

Medverkande i denna stylade fotografering är några av de fantastiska leverantörer och kollegor jag lärt känna inom branschen. Bröllopsfotograf  Yasmine M. Willén har tagit alla underbara bilder, hon är även min dotter därav delar vi samma efternamn. Jag må vara partisk men om Ni ännu inte hittat Er fotograf, kolla in hennes hemsida för att se om Ni gillar hennes stil. Brudens vackra klänning har vi fått låna av Emma som driver Dream Designs i Motala, en enormt ödmjuk kvinna med hjärtat på rätt ställe, hon har inte bara ett stort utbud av klänningar i olika prisklasser utan är även en fantastiskt duktig sömmerska så en klänning går att justera så det blir just din drömklänning. Det lilla extra i form av trycksaker är skapat av Anna Göran Design helt uppbyggt utifrån den vision jag hade om denna fotografering, så om Ni söker en design till Era trycksaker där Ni kan få något helt skräddarsytt är hon den Ni ska vända Er till! Sist med inte minst, den grymt fina brudbuketten är skapad av Elisabeth på Åkers Blommor. Min vision och önskan var att det skulle var en bukett matchande både årstiden och även stilen, så jag fyllde bilen med det naturen hade att erbjuda och hon skapade något utöver vad jag hade förväntat mig, som alltid! (Bordsblommor är min egen skapelse, och jag är faktiskt väldigt nöjd med hur bra de matchade brudbuketten.) Vi valde att fota allt på Joce City en helt fantastisk westernby där atmosfär och gemenskap är något utöver det vanliga!