"Can you see your

Dream Wedding

in your imagination? 

My Mission

is to make that happen!"

Bröllops-Coachning

När Ni bestämt Er för att ha ett riktigt unikt bröllop ja då är det dags att börja, men hur ska man veta vad man ska börja med och vad är viktigast?  Det är lätt hänt att man stirrar sig blind på hur alla andra gör och att man under resans gång tappar bort sin egen vision. Det krävs en väldigt klar målbild av vad man vill uppnå när man planerar sitt bröllop. Det är en stor händelse och oftast ägnar man sig åt planeringen under en väldigt lång tid. Därför är det viktigt att man redan från början är överens om vad man vilken atmosfär man vill skapa men även tråkigare saker som budget och vem som ska göra vad.   

De flesta inom bröllopsbranschen har färdiga paket, oftast ett litet uppstarts-paket, ett för bröllopsdagen och ett mer omfattande där man ger sin bröllopsplanerare det övergripande ansvaret. Jag har valt att gå en annan väg. Eftersom jag arbetar enbart med unika bröllop vilket gör mitt arbete väldigt varierande är det för mig omöjligt att sätta färdiga paket, istället skräddarsyr jag allt utefter vad Ni önskar. I listan nedan ser Ni några olika punkter där jag kan vara till hjälp.

Planeringshjälp


Här handlar det om att få hjälp med själva planeringen, kanske vill Ni ha någon som överblickar och at man inför varje delmiment får ´uppgifter´ som ska utföras, kanske vill Ni överlämna vissa av uppgifterna och bara koncentrera Er på de delar som Ni brinenr för. Här är det väldigt flexiblet och det är helt upp till Er att välja hur liten eller stor del Ni vill ha hjälp med.
Dekor


Jag hjälper Er at ta fram en övergripande plan på dekor som matchar Er vision. Önskas hjälp att ta fram en genogående design och att iordningsställa vigsel och/eller festlokal så kan Ni kombinera coching med bröllops-design och precis som med denna tjänst väljer ni själva vilka delar Ni önskar hjälp med.

Se stycket om bröllops-design för mer info.
Koncept


Saknar Ni helt idéer på hur ett unikt bröllop för just Er skulle kunna se ut? Jag hjälper Er ta fram ett koncpet där vi helt utgår från vilken atmosfär och känsla Ni vill förmedla. Jag hjäläper Er ta fram och förstärka just det Ni vill att gästarna ska minnas. Kanske har ni en grundtanke men saknar idéer på hur det ska gå att genomgföra, tillsammans bollar vi tankar och idéer tills Ni känner att vi har hittat rätt.
Leverantörer


Fö att skapa det perfekta bröllopet krävas att man hittar rätt person för vardera del. Det är en djungel utav olika leverantörer där ute och som brudpar kan det kännas som en omöjlighet att veta vem som är mest lämpad. Jag har jobbat med flera olika leverantörer och jag har hunnit hitta mina favoriter och jag arbetar ständigt med att förbättra mitt nätverk av samarbetspartners. Jag kan även hjälpa Er att gå på leverantörsmöten och se över de avtal som Ni skriver med Era utvalda leverantörer.
Budget


Denna punkt anser många är det allra tråkigaste och tyvärr är detta även den punkt som många blivande brudpar är oense om. När man planerar en så stor händelse är det inte ovant att båda parter tycker olika, viktigast är att man kan hitta en balansgång där båda känner sig nöjda. I min roll kan jag hjäläpa till at medla, hitta en bra balans men även komma med nya förslag som kanske faller sig mer inom den budget man hade tänkt sig. Det är oerhört lätt att man fastnar i en tro att allt med bröllop är väldigt kostsamt men det behöver inte alls vara dyrt. Vissa delar kan bli dyra men man kan även hålla nere kostnaderna på ett flertal sätt.
Bröllopsdagen


För att Ni ska kunna slappna av och njutta till fullo av Er bröllopsdag ligger denna tjänst mig varmast om härtat. Jag kommer vara med Er under hela Er dag för att se till så att allt flyter på enligt planerna. Jag finns där för Era leverantörer, Era gäster och framför allt för att se till så att Ni får allt det Ni drömt om. Denna del är det som gör att Ni kan vara gäster på Er egen dag och släppa allt ansvar och bara kunna njuta!

Bröllops-Design 

Idag väljer allt fler att gå sin egen väg, många struntar i normen och vad som anses rätt och fel när det kommer till bröllop.  Tillhör Ni de brudpar som vill ha ett riktigt unikt bröllop där man får gästerna att häpnas över hur väl man lyckats fånga och återspegla Er personlighet? Kanske drömmer Ni om ett unikt och annorlunda bröllop men saknar idéer på hur Ni ska kunna skapa den atmosfär Ni drömmer om. Som bröllops-stylist kan jag hjälpa Er att ta fram ett bröllopskoncept som matchar Er två och just Era drömmar.

Under denna tjänst hittar Ni alla delar som har med bröllopets ´utseende´ att göra, det kan vara allt från hur inbjudan kan se ut till hur man designar ett helhetsintryck för att ta fram just den atmosfär och känsla man vill framhäva. Det är en vanlig missuppfattning att man när man anlitar en stylist inte själv får bestämma hur bröllopet kommer se ut och att det är oerhört dyrt. Vissa delar inom dekor är fruktansvärt kostsamt, det är jag väl medveten om och det är just därför jag älskar att arbeta med styling, för när man har en vision och inte har varken lust eller råd att köpa allt nytt, ja det är då min kreativa hjärna arbetar som allra bäst. Så om Ni känner att något av ovanstående stämmer in på Er men att Ni ändå vill gå all in, tveka inte att höra av Er!

Inköp


Det tar tid att hitta och köpa in den dekor man väljer att köpa färdigt, långt ifrån alla tycker att det är kul att springa i butiker eller sitta online och leta efter just det man söker till priser som faller inom budgeten. Om Ni vill lägga tiden på anat så hjälper jag Er med detta så att ni får tid till just det Ni tycker om.
Design


När ni har bestämt Er för ett unikt bröllop, då är det dags att börja se helheten, att man har en genomtänkt röd tråd. Detta för att bröllopet får en känsla av att allt hänger ihop och genim små detaljer så skapar man redan innan bröllopsdagen en känsla inför bröllopet. När jag jobbar med att ta fram olika bröllopsdesigner så tar jag fram en värligt specifik visionboard med bilder och ord som Ni och Era leverantörer tillsammans arbetar emot.
Skapande


Väldigt ofta är det svårt att finna just det man söker och då får man istället skapa det själv, detta är väldigt vanligt har jag märkt just då jag arbetar mycket med att tänka ´outside the box´. Jag har skapat dekor av sådant som inte kostat många kronor men som instället krävt lite tid och energi. Det finns även gånger då det jag sökt finns men till väldigt höga kostnader. Är Ni ett kreativt par som älskar att pyssla och skapa kanske Ni inte behöver denna del, kanske inte och då är det skönt att ha någon att anlita istället för att vehöva köpa allt.
SetUp


En väldigt vanlig miss som tyvärr de allra flesta brudpar gör är att de missbedömer tiden för att iordningsställa lokalen och alltför många gånger har jag varit med om brudföljen som sent inpå småtimmarna kämpar med att dekorera tex. middagslokalen. Det tar tid att skapa en specifik atmosfär och känsla och visst kan det vara trevligt att pyssla med det tillsammans med nära och kära kvällen innan bröllopet men det är eb oerhörd lättnad att ha en erfaren hand med på ett hörn. Vill Ni slippa helt, ja då llöser vi så att Ni får en helt ledig kväll då Ni bara kan koppla av.

Prisexempel

För att kunna ge Er ett lite hum om hur en prissättning kan se ut så har jag valt att sätta ihop tre utav de mest vanliga lösningar, men observera att väldigt mycket väger in i detta, så detta är endast exempel för att Ni ska få en uppfattning om ungefärligt pris. 

Coaching, Dekor & Design - Fr. 25´000:-
Ni kan i detta All Inclusive-paket slippa mer eller mindre allt jobb bakom planeringen samt design. Det enda ni egentligen behöver göra är att fatta beslut och godkänna olika förslag samt ordna Era egna outfits etc. Självklart finns jag där för Er på bröllopsdagen från morgon till kväll, allt för att Ni ska kunna slappna av och njuta till fullo av Er stora dag. 

 

Coaching & Guidning - Fr. 15´000:-

Detta är för Er som vill sköta planeringen med hjälp och stöd på vägen, vi delar upp de olika uppgifterna och jag hjälper Er med det Ni vill slippa, vad bestämmer Ni själva och det är alltid Ni som fattar alla beslut! 

Dekor & Design - Fr. 10´00:-

Ni har stenkoll på planeringen och vet exakt i vilken ordning allt ska göras och Ni är av naturen ordningsamma och organiserade människor så planeringen går som en dans på rosor, sen var det den där biten med dekor och design. Ni har en grundtanke men har ingen aning om hur Ni ska skapa denna stil, känsla eller atmosfär. Jag hjälper Er, både med design och sen dekoration inför bröllopet. 

Timdebitering
Ni kan även få hjälp enbart med vissa delar då sker detta på timdebiterad basis vilket innebär att Ni kan få hjälp med både coaching och design samt dekor till en annan kostnad. Kanske vill Ni endast ha hjälp med en specifik uppgift då betalar Ni för de timmar denna tar att utföra.