styladfotografering-jocecity-0170.jpg

Jag hjälper Er planera ett 

Unikt Bröllop

utifrån Era drömmar och Era förutsättningar!

Bröllops-Coachning

När Ni bestämt Er för att ha ett riktigt unikt bröllop ja då är det dags att börja, men hur ska man veta vad man ska börja med och vad är viktigast?  Det är lätt hänt att man stirrar sig blind på hur alla andra gör och att man under resans gång tappar bort sin egen vision. Det krävs en väldigt klar målbild av vad man vill uppnå när man planerar sitt bröllop. Det är en stor händelse och oftast ägnar man sig åt planeringen under en väldigt lång tid. Därför är det viktigt att man redan från början är överens om vad man vilken atmosfär man vill skapa men även tråkigare saker som budget och vem som ska göra vad.   

De flesta inom bröllopsbranschen har färdiga paket, oftast ett litet uppstarts-paket, ett för bröllopsdagen och ett mer omfattande där man ger sin bröllopsplanerare det övergripande ansvaret. Jag har valt att gå en annan väg. Eftersom jag arbetar enbart med unika bröllop vilket gör mitt arbete väldigt varierande är det för mig omöjligt att sätta färdiga paket, istället skräddarsyr jag allt utefter vad Ni önskar. I listan nedan ser Ni några olika punkter där jag kan vara till hjälp.

Bröllops-Design 

Idag väljer allt fler att gå sin egen väg, många struntar i normen och vad som anses rätt och fel när det kommer till bröllop.  Tillhör Ni de brudpar som vill ha ett riktigt unikt bröllop där man får gästerna att häpnas över hur väl man lyckats fånga och återspegla Er personlighet? Kanske drömmer Ni om ett unikt och annorlunda bröllop men saknar idéer på hur Ni ska kunna skapa den atmosfär Ni drömmer om. Som bröllops-stylist kan jag hjälpa Er att ta fram ett bröllopskoncept som matchar Er två och just Era drömmar.

Under denna tjänst hittar Ni alla delar som har med bröllopets ´utseende´ att göra, det kan vara allt från hur inbjudan kan se ut till hur man designar ett helhetsintryck för att ta fram just den atmosfär och känsla man vill framhäva. Det är en vanlig missuppfattning att man när man anlitar en stylist inte själv får bestämma hur bröllopet kommer se ut och att det är oerhört dyrt. Vissa delar inom dekor är fruktansvärt kostsamt, det är jag väl medveten om och det är just därför jag älskar att arbeta med styling, för när man har en vision och inte har varken lust eller råd att köpa allt nytt, ja det är då min kreativa hjärna arbetar som allra bäst. Så om Ni känner att något av ovanstående stämmer in på Er men att Ni ändå vill gå all in, tveka inte att höra av Er!

Brudbukett, Utomhusbröllop, Bohemiskt bröllop, Boho bröllop, Bröllop 2022, Annorlunda bröllop, Unika bröllop, Bröllop, Bröllopsplanering, Bröllopsstyling, Bröllopscoach Therese Willén
Bröllopsdukning, Utomhusbröllop, Bohemiskt bröllop, Boho bröllop, Bröllop 2022, Annorlunda bröllop, Unika bröllop, Bröllop, Bröllopsplanering, Bröllopsstyling, Bröllopscoach Therese Willén,

Prisexempel

För att kunna ge Er ett lite hum om hur en prissättning kan se ut så har jag valt att sätta ihop tre utav de mest vanliga lösningar, men observera att väldigt mycket väger in i detta, så detta är endast exempel för att Ni ska få en uppfattning om vart startpriserna ligger. 

Coaching, Dekor & Design - Fr. 25´000:-
Ni kan i detta All Inclusive-paket slippa mer eller mindre allt jobb bakom planeringen samt design. Det enda ni egentligen behöver göra är att fatta beslut och godkänna olika förslag samt ordna Era egna outfits etc. Självklart finns jag där för Er på bröllopsdagen från morgon till kväll, allt för att Ni ska kunna slappna av och njuta till fullo av Er stora dag. 

 

Coaching & Guidning - Fr. 5´000:-

Detta är för Er som vill sköta planeringen med hjälp och stöd på vägen, vi delar upp de olika uppgifterna och jag hjälper Er med det Ni vill slippa, vad bestämmer Ni själva och det är alltid Ni som fattar alla beslut! 

Dekor & Design - Fr. 10´00:-

Ni har stenkoll på planeringen och vet exakt i vilken ordning allt ska göras och Ni är av naturen ordningsamma och organiserade människor så planeringen går som en dans på rosor, sen var det den där biten med dekor och design. Ni har en grundtanke men har ingen aning om hur Ni ska skapa denna stil, känsla eller atmosfär. Jag hjälper Er, både med design och sen dekoration inför bröllopet. 

Timdebitering
Ni kan även få hjälp enbart med vissa delar då sker detta på timdebiterad basis vilket innebär att Ni kan få hjälp med både coaching och design samt dekor till en annan kostnad. Kanske vill Ni endast ha hjälp med en specifik uppgift då betalar Ni för de timmar denna tar att utföra.